WK 2010 – Voorbeschouwing 24/25 juni door Hip

WK 2010 - Voorbeschouwing 24/25 juni door Hip

Potjekak's analyst, Eemdijk 8 coach, FC RidíCULO topscoorder, topambtenaar, harkleuner, vliegenteller en talkshowhost Hip brengt zijn visie aan 't licht over de WK 2010 wedstrijden van vandaag en morgen! >> Donderdag 24-6
We beginnen natuurlijk met Oranje dat aan een punt genoeg heeft om zeker 1e te worden. Kameroen zal hier zeker ook mee kunnen leven, aangezien zij anders puntloos het WK moeten verlaten. Ik verwacht dat dit de eerste wedstrijd gaat worden waarin Nederland wat meer ruimte gaat krijgen. Nu zal blijken wat de echte vorm is.

Tegelijkertijd hebben de Denen een meer prestigieuze pot, zij moeten winnen van het goed georganiseerde Japan. Kan Dennis Rommedahl opnieuw het verschil maken?

's Middags valt de beslissing in Poule F. Sneijder hoopt dat Paraguay deze poule wint, ik dus ook. Italië en Slowakije maken in een direct onderonsje uit wie van deze twee ploegen doorgaat. Zeer waarschijnlijk komt hier onze komende tegenstander uit.

Vrijdag 25-6
Portugal en Brazilië spelen om de eer. Door de monsterscore tegen Noord-Korea kan het eigenlijk niet anders dan dat Portugal zelfs bij verlies doorgaat.

Ivoorkust zal op zoek gaan naar de overwinning. Noord Korea faalde tactisch volledig terwijl het voor het eerst op nationale TV was te bewonderen. Wellicht maken ze het aanvalsspel van Ivoorkust wel weer een stuk onaangenamer.

Het toetje van de voorronde komt op z’n plaats, dus aan het eind. Iedereen, inclusief zijzelf, verwacht dat Spanje de rest van de wedstrijden gaat winnen.

De hoop van de Chilenen ligt dan bij Honduras. Maar Zwitserland moet aanvallen, kunnen ze dat wel? Misschien lopen ze zelf wel in de val.

Geef een reactie