Langste Tennismatch allertijden – stand 59-59

Langste Tennismatch allertijden - stand 59-59

Zelf ben ik geen groot fan van mannentennis, maar gisteren was er eigenlijk best wel een spannend wedstrijdje aan de gang op Wimbledon. Of eigenlijk begon deze match dinsdag al! De Amerikaan John Isner en de Fransman Nicolas Mahut wisten hun partij dinsdag niet af te maken, waardoor ze gisteren verder gingen. In de vijfde set begonnen de heren aan een zenuwslopende partij. Hier werden alle records gebroken. Het begon donker te worden en de umpire 'staakte' de wedstrijd bij een stand van 59-59! WTF! In totaal bijna 10 uur op de baan gestaan en dan mogen ze vandaag weer. De match begint zo rond half 4 Engelse tijd, dus een uurtje (toch?) later bij ons! Houd deze heren in de gaten en laat het voetbal (deze middag) even voor wat het is! Check de samenvatting. >> [youtube https://www.youtube.com/watch?v=DjHq1n-Al68]

Geef een reactie