Voorbeschouwing BFV Toernooi 2010 Speelronde 3

BFV Toernooi 2010 Speelronde 3

Zo tussen de WK wedstrijden door mag FC RidíCULO ook weer een keer schitteren. In Sporthal De Kuil mag dit heus gezellige team in deze derde speelronde wederom knallen tegen 3 teams. Schaap & Van Dijk, Hermosos Machos en de Oude Dame. Een avond waar punten gepakt kunnen worden, maar de onderschatting een beetje op de loer ligt. En dat is gevaarlijk… >> Onderschatting is gevaarlijk. Aangezien we hierdoor al vele malen 'op onze bek' zijn gegaan. De laatste keer was tegen de Kieppies. Een team met jonge jongens, waar RidíCULO met 2-0 van wist te verliezen. Had niet gehoeven.

Vanavond weer 2 wedstrijden waar we het bestaan niet van wisten, de Oude Dame en Hermosos Machos. Die mannen kunnen wel 'heel mooi' zijn, maar de hoop blijft dat ze niet mooi voetballen.

De eerste match is om 18:45 uur. Weer vies vroeg! Schaap & Van Dijk is de eerste 'grootmacht'. Deze mannen zouden niet meer zo goed zijn als voorheen, dus… Met andere woorden: verdedigen als de malle! Niet onderschatten, want deze mannen doen het altijd goed!

De tweede partij is tegen Hermosos Machos om 19:45 uur. Net als RidíCULO hebben zij (voor zover ik weet) 3 punten uit 5 wedstrijden. Een FC RidíCULO 2 zeg maar. Misschien dat RidíCULO hier geluk heeft? We zullen zien.

De laatste match is tegen De Oude Dame. Moet ook niet echt een grootmacht zijn, maar hebben wel gewonnen van De Dreamers in een oefenpartij, waar De Dreamers op hun beurt weer won van FC RidíCULO. Moeilijk dus. Uiteraard is dit gebaseerd op theorie en moet de praktijk altijd maar blijken… We gaan het met eigen ogen meemaken! FC RidíCULO gaat in ieder geval alles op alles zetten!

Kom vanavond allemaal kijken!

Geef een reactie