The Green Hornet (2011) Trailer

The Green Hornet (2011) Trailer

The Green Hornet was een oude tv serie uit de jaren '30 en '40, en waar zelfs de most famous Bruce Lee in mee heeft gespeeld in de jaren '60. Deze superheldenserie is opnieuw leven ingeblazen, in de vorm van een actiefilm met de zeer verrassende titel The Green Hornet. Nu uiteraard met een behoorlijk futuristisch script en mega special effects. Seth Rogen (die stumperd uit de film Knocked Up) speelt de hoofdrol, en in de film spelen o.a. Cameron Diaz en de meesterlijke "Inglourious Basterd" Christoph Waltz! De regie is in handen van Michel Gondry, de Franse regisseur van o.a. de briljante Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Dit belooft wat te worden. De trailer ziet er in ieder geval goed uit! Helaas nog even een jaartje wachten. >>

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=AAaAKBvFxpM]

Geef een reactie