Dreamers vs. FC RidíCULO – 02-06-2010

Dreamers vs. FC RidíCULO - 02-06-2010

Morganavond mag Potjekak's zaalvoetbalteam FC RidíCULO weer aantreden in aanloop naar het oergezellige BFV Toernooi, welke begint op vrijdag 4 juni 2010. FC RidíCULO hoeft dan nog niet te ballen, maar het is ook niet duidelijk wanneer we wel mogen. Maar voor het zover is, mag FC RidíCULO eerst aantreden tegen trouw Potjekak bezoeker Jantjie en zijn team Dreamers. >> Om 21:00 uur mogen we aantreden tegen dit team. Geen idee hoe ze spelen, maar wel weten we dat we aan de bak moeten. De vorige keer wist FC RidíCULO nipt te verliezen tegen Covebo, formerly known as Satyriasis.

De wedstrijd duurt een uur, dus tot 22:00 uur, met aansluitend een biertje in de kantine boven. De wedstrijd zal spelen op de Westmaat, in sporthal De Toekomst (bij de rooien van IJsselmeervogels). Komt het allen zien en kom het gezelligste zaalvoetbalteam aanmoedigen!

Geef een reactie