Potjekak WK 2010 Voetbal Pool – Update 1 juni

Potjekak WK 2010 Voetbal Pool - Update 1 juni

Wat gaat de tijd toch snel. We hebben net het laatste kerstplaatje gehoord, maar nu zitten we al tegen de zomer aan. Dit betekent ook dat het WK 2010 voetbal ontzettend dicht in de buurt komt. Over 10 dagen is al het weer zover! Op moment van schrijven zijn er 18 aanmeldingen, echter heb ik nog niet van iedereen de bonusvragen mogen ontvangen. Tevens zijn hier nog wat vragen uit ontstaan. Mocht de uitleg niet duidelijk zijn geweest, lees dan verder voor ietwat meer info! >> Buiten het feit om dat je de Toto (of eigenlijk heet het anders i.v.m. de puntentelling) kan invullen en hier punten mee kan behalen, is er ook een andere manier om je punten binnen te halen. Wij noemen dat in de volksmond "Bonusvragen". Er zijn een x-aantal bonusvragen die je kan invullen, waar je nog meer punten mee kan verdienen.

1. Voorspel het aantal goals die dit WK gemaakt worden
2. Voorspel het aantal goals van het Nederlands Elftal
3. Voorspel het aantal gele kaarten
4. Welke landen gaan door naar de 8e finales

Deze vragen kan je beantwoorden door het Microsoft Excel bestand in te vullen en te sturen naar wk2010@potjekak.nl. Waar kun je het document vinden, vraag je je misschien af? Onder de menu-optie "WK 2010 Pool Uitleg".

Image

Tevens werd gevraagd waar de kampioen ingevuld kan worden. Deze staat inderdaad niet bij de uitslagen en/of op het Excel document. Er is een apart plekje waar je jouw favoriete team, de wereldkampioen en alle info omtrent jouw voorspellingen kan vinden. Deze staan allen onder de menu-optie "WK 2010 Pool Profiel". Hieronder staat een klein icoontje in de vorm van een kladblokje. Bij het aanklikken van dit icoontje kan jouw favoriete team en wie volgens jouw wereldkampioen wordt aanklikken.

Image

Mocht je nog meer vragen hebben, schroom niet en mail naar wk2010@potjekak.nl, of schiet WB aan in levende lijve.

Gr.

Potjekak

Geef een reactie