Yolanda Be Cool & DCUP – We No Speak Americano

Image Omdat Potjekak de hit spotters in Nederland voor willen zijn, doen we af en toe research in het buitenland. Zo is de Potjekak crew afgelopen weekend in Valencia, Spanje terecht gekomen en vonden we de hit "We No Speak Americano". Blijkbaar vindt Spanje het een goed idee om een zelfspottend nummer te hebben met het idee dat Spanje nauwelijks Engels kan. Of ze weten gewoon niet wat de titel indiceert (vanwege gebrekkig Engels), maar vinden het een leuk deuntje. Potjekak vindt het allebei leuk en tippen jullie alvast dat dit een grote potentie heeft voor een vette zomerplaat. Ps… als jullie dit nummer ergens anders horen, wij zijn de eerste :) >> [youtube https://www.youtube.com/watch?v=wavpWRK6IX8]

Mocht je het plaatje willen downloaden, check!

Geef een reactie