Potjekak bestaat 3 jaar!!!

Potjekak bestaat 3 jaar!!!

Wat gaat de tijd toch snel. Al meer dan 3 jaar geleden kwam er het idee om een nieuwe website op te zetten. Dit briljante idee resulteerde in dit prachtige medium, genaamd Potjekak. Potjekak.nl is ergens rond Koninginnedag 2007 gelanceerd en is in 3 jaar uit zijn voegen gegroeid qua aantal leden en bezoekers. Van over de hele wereld, maar vooral ons fijne kikkerlandje, bezoeken dagelijks vele mensen deze site. Dag in dag uit is Potjekak.nl de uitlaatklep voor menig gefrustreerd persoon. De dagelijkse routine bestaat voor de gemiddelde werkende of studerende Nederlander dan ook uit "Pc opstarten, Outlook aanklikken en Potjekak checken". Prachtige routine als je het ons vraagt. Voel je je down, is het kloteweer buiten, of ook zelfs met een graad of 30, op Potjekak is het altijd een gezellige boel. Op Potjekak is het altijd lekker weer. Potjekak is het digitale terras, waar het elke dag Koninginnedag is. Driewerf hoera voor Potjekak en op naar de volgende 3 jaar!

Geef een reactie