BFV Toernooi 2010 inschrijving

BFV Toernooi 2010 inschrijving

De tijd vliegt. Het is alweer een jaar geleden dat Potjekak's zaalvoetbalteam FC RidíCULO te weinig punten haalde, om vervolgens mee te mogen dingen voor… dat 3e punt. Want met 2 punten ging FC RidíCULO met opgeheven hoofd ten onder en wist gelukkig meer punten te halen bij het bierdrinken. Ook dit jaar wil FC RidíCULO zijn zwart-wit-roze shirtjes (hmmm, zo klinkt dat wel heel gay) weer uit de kast halen, echter missen we de leider der leiders, de teamcaptain van RidíCULO en de persoon die het verschil kan brengen. Onze 'Spaanse' MJ zal dit toernooi niet bijwonen, aangezien hij met zijn gat in luilekkerland-Valencia zit. >> Maar… Wel of geen MJ, wij gaan ertegenaan! Misschien met een andere versterking, maar dat mag gaandeweg allemaal blijken. Op dit moment moet er eerst nog ingeschreven worden, want anders staat FC RidíCULO niet op de zaalvoetbalschoenen van de aanvang op 3 juni t/m de finale op 1 juli.

De inschrijving kan van 29 april 2010 t/m 15 mei 2010 in Sporthal De Kuil, waar overigens ook wederom het evenement gehouden wordt. Het inschrijfgeld is € 70,- en deelname is vanaf 15 jaar.

Zal RidíCULO dit jaar wel weer een paar punten binnen weten te halen, offfff….?

Geef een reactie