Potjekak WK 2010 Voetbal Pool – Update 28 april

Potjekak WK 2010 Voetbal Pool - Update 28 april

Regelmatig komen er vragen op mijn pad wanneer de WK 2010 Pool open gaat en er standen ingevuld kunnen worden. Om even een en ander te verduidelijken, hier een kleine statusupdate. Lees dit dus goed en vergeet niet om je ook aan te melden in de leukste voetbal pool van dit jaar. >> Op 11 juni 2010 start het grootste evenement van de wereld. Het Wereldkampioenschap voetbal 2010. Vele weddenschappen worden gesloten en veel geld gaat er gemoeid met dit soort evenementen. Potjekak is geen goksite, maar houdt wel van een beetje spanning rond een kampioenschap.

De WK 2010 Voetbal Pool is dus een prachtig medium om èn met een beetje meer spanning naar de voetbalwedstrijden te kijken, èn misschien nog wel een handjevol centen mee naar huis te kunnen nemen. Ook hier geldt: hoe meer mensen er met de pool mee doen, des te meer spanning is er en des te meer centjes kun je op 11 juli in de spreekwoordelijke pocket hebben.

Schrijf je dus nu in op deze pagina.

Let op: alvorens er standen ingevuld kunnen worden, moet er eerst geld overgemaakt/overhandigd zijn. Het inschrijfgeld bedraagt maar € 10,- dus een uurtje overwerken en je kan minstens 10 uren terugverdienen. Na de overhandiging wordt het WK 2010 account geactiveerd en kunnen de standen ingevuld worden.

Het geld kan overhandigd worden aan WB. Voor meer vragen en/of onduidelijkheden, check de verdere uitleg!

Op moment van schrijven zijn er 12 aanmeldingen. Ben jij hier een van…?

Geef een reactie