Voorbeschouwing BFV Toernooi 2009 Speelronde 3

Voorbeschouwing BFV Toernooi 2009 Speelronde 3

De laatste speelronde van het BFV Toernooi 2009 wordt vanavond gespeeld. En als ik reëel kijk naar stand, ziei k dat dit ook de laatste avond dit jaar is van FC RidíCULO. De mannen waar we deze avond tegen moeten, zijn zoals elk jaar een kanshebber voor de finale volgende week donderdag 9 juli. Maar… FC RidíCULO geeft zich niet zo snel gewonnen. Strijdend zullen we ten onder gaan. >>

Om 19:00 uur mogen we aantreden tegen De Rode Duivels, om 19:45 uur tegen The Masters en om 20:15 uur tegen Equipo Ideal. Drie teams. Drie goede teams. Drie voortreffelijke teams.
Helaas voor FC RidíCULO. Aangezien we met 1 punt deze avond der dodelijksten tegemoet gaan en het bijna kansloos is om het toernooi met meer punten te verlaten.

Maar ach, een potje voetballen is altijd leuk. Een biertje daarna drinken is ook altijd gezellig. Is dat niet waar eigenlijk het hele toernooi om draait? Het spekken van de portemonnee van de Kuil-eigenaar? Het vullen van de buikjes van de mensen? Het veroorzaken van spierpijn de volgende dag? Of juist het voornaamste: Het entertainen van 100'en mensen van binnen en buiten Bunschoten. Inderdaad. Winnen of verliezen, we zullen er niet lang over treuren. FC RidíCULO heeft lekker gebald, heeft de doelstelling behaald en heeft de score van vorig jaar geëvenaard en zelfs gepasseerd. Mission Accomplished!

Twee jaar geleden, in RidíCULO's allereerste speelronde van het BFV Toernooi hield het team met de Moon Effect het minstens 10 minuten vol tegen The Masters. 10 Minuten hebben we de nul gehouden. Doelstelling van deze avond is dit gewoon te evenaren. Het is altijd mogelijk om een doelstelling te hebben. 'Hoop' is ook een goed middel om zo'n avond door te komen.

We gaan gewoon lekker ballen, drinken dan een biertje… of 2… of meer, en gaan dan lekkerm et een gerust hart (en voldaan gevoel van spierpijn) naar bed. Dan begint het normale leven weer en kijken we allen weer uit naar het jaar 2010, waar FC RdíCULO zichzelf wederom op de kaart probeert te zetten op het altijd enerverende BFV Toernooi in Sporthal de Kuil.

Geef een reactie