Sunlounger – Sunny Tales

Sunlounger - Sunny Tales

Vandaag is het wederom een zeer prachtige dag, waar op sommige plekken in Nederland zelfs de 30 graden aangetikt wordt. Uiteraard zijn we weer op school of aan het werk, dus genieten wordt het niet. Om toch even dat stukje 'vakantiegevoel' te krijgen, met dat lekkere, zachte zomerbriesje, die wuivende palmen en die rustgevende zee, hebben we een echt lekkere zomerkakplaat voor je. De plaat zelf is al meer dan een jaar oud, maar daarom niet minder goed. Sunlounger brengt echt het zomergevoel in je boven met de plaat Sunny Tales. Zak onderuit, pak een cocktail en chill! >> [youtube https://www.youtube.com/watch?v=111HKxHmjbs]

Download hier Sunlounger – Sunny Tales of download hier het dance album van Sunlounger. Deel 1, en deel 2.

Geef een reactie