What Would Adam West Do?

What Would Adam West Do?

Potjekak zit niet stil en komt dus elke keer met vernieuwingen. Zo ook vandaag. Geen tijd voor verveling, want een nieuwe rubriek is hierbij geopend: "What Would Adam West Do?" >>

Aangezien de wereld met de dag gekker wordt en de hoop op den duur vervlogen is, de dagen steeds grauwer worden en er geen uitweg meer mogelijk is in dit leven, is er altijd één persoon die wel een uitweg wist. Maakt niet uit in welke situatie hij zat, hij wist hier uit te geraken. Ik heb het over Adam West! Wie? Adam West, de Bad-Ass Modderfokker die in de 60's de rol van Batman vertolkte.

Werd je levend begraven, stond je in de fik, was je ingevroren, of zelfs ingemetseld, dan was de redding nabij. Adam West wist overal een oplossing voor en wist zich uit elke situatie te redden.

Zo'n persoon hebben we in deze dagen ook nodig. Als we in de maandagochtendfile staan, als we na het stappen een kater hebben, als we een voetbalwedstrijd verliezen, als je vriend(in) vreemd gaat met een ander en je weet geen raad. In zo'n situatie vraag ik me dan af "What Would Adam West Do?".

Geef een reactie