Mighty Spidy

Mighty Spidy

26
0

Image

Als je niets te doen hebt, ga dan Spiderman uithangen, in dit vrolijke en simpele spelletje, Mighty Spidy. Verzamel als spin alle vliegjes, maar pas op voor de krabben, sprinkhanen, vogels, etc. Simpel vermaak.

GEEN REACTIES

 1. Mooi verslag, maar die kopbal van gerrit was goed en technisch uitstekend. Dat is echt niet zo makkelijk hoor. Dus uh.. geen geluk.
  Ps. ook goed dat de scheids op de achterlijn ging staan B)
  Ietsie aarsters: jij wuift die tegenreffer weg, maar een (doel)verdediger baalt hiervan als een stekker :s
  Enne …los van onze tomeloze inzet hadden we nu net dat beetje geluk dat we normaal missen of juist tegen hebben (werelredding dirk en bal op de bal)
  Tenslotte…. HET VOELT DONDERSLEKKER. GO GO Diek8 :kiss:

 2. [quote]De laatste 10 minuten viel nog de eretreffer voor Huizen, 5-1, maar dit mocht allemaal niet meer baten.[/quote]

  Inderdaad Hip! Er zijn menigeen (waaronder ik!!) die balen van dat tegendoelpunt. 🙁 Het lijkt wel eens of de aanval vergeet dat wat voor hen doelpunten scoren is, voor de verdedigers de 0 houden is. En het laatste is moeilijker dan het eerste!!

 3. [quote]Ps. we hebben al eens 5x gescoord.[/quote]
  Afgelopen zaterdag ja… voor het eerst!

  Maar goed dat we een keer gewonnen hebben. We hebben dat gewoon verdiend. Ik bedoel mijn teennagel gaat eraf. Elke week kan ik 1 dag niet fatsoenlijk lopen en elke donderdag ben ik niet vooruit te branden met werk omdat ik de dag ervoor zogenaamd moet trainen. Wat een ellende krijg je van voetbal!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER