Jong Oranje naar finale

Jong Oranje naar finale

52
0

ImageGisteren heeft Jong Oranje weer goed zijn best gedaan en heeft in de penaltyserie nipt gewonnen van de Bloody Englishmen. Maceo Rigters wist net voor het einde van de 2e helft de bal in het net te 'drukken', waardoor velenging volgde. Hier werd niet in gescoord, maar daarentegen in de strafschoppenserie is alles ingehaald. 13-12 werd het voor Jong Oranje, met als laatste treffer die van Gianni Zuiverloon. Zaterdag met een biertje in de hand genieten van de finale dus.

GEEN REACTIES

  1. Ik ben trots op jullie! Gewoon geen racisme hier! :zzz Moet je elders eens op het net rondsnuffelen over dit onderwerp…

    Terug naar het onderwerp:
    Het wordt tijd dat de Marokkaanse gemeenschap in Nederland eens in actie komt tegen de eikels 🙁 die het voor hun verpesten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER