Voorbereiding BFV Toernooi

Image22:15 uur. Met nog 21 uur te gaan op de klok, tikken de seconden weg. Het hart klopt nog na van de stevige voorbereiding die deze avond heeft afgespeeld. >> Met een team van 8 man trekken we ten strijde. Met weinig ervaring, maar des te grotere zin, kijken we uit naar de dag van morgen. De eerste 3 wedstrijden van het toernooi. Zijn deze bepalend voor de rest van het toernooi? Worden we afgedroogd en gaan we strijdend ten onder, of maken we stiekem een ontzettend onverwachte kans? Dit is de €100.000,- vraag die ons rest. De keeper ingetraind en het zweet geproefd deze avond, gaan we met gekweekte spieren en een dorst naar meer lekker slapen, aangezien het morgen weer vroeg dag is, en het sociale leven weer begint. 19:15 uur donderdagavond, de eerste tegenstander. Het angstzweet staat in de schoenen, maar het is de adrenaline die ons op de been houdt en ons als een rode draad de weg wijst naar iets wat wij 'het lot' noemen… Wordt vervolgd…

Geef een reactie