Urban Sniper

Urban Sniper

58
0

ImageBedenk 1 ding: jij staat in Duitsland, 2e wereldoorlog, en je mag ze allemaal afknallen die nazi's. Goeie shit… >>

GEEN REACTIES

  1. Ik vind het vergezocht, omdat het nieuws hoort te zijn dat AC Milan de Champions League wint ten koste van Liverpool FC en dat Seedorf hierdoor op eenzame hoogte staat. Hij is namelijk de enige Nederlandse voetballer die ooit 4x de CL heeft gewonnen.

    Nog afgezien van het feit dat [b]CL[/b] om clubvoetbal gaat en dus niets met Oranje te maken heeft, vind ik de vraagstelling ook totaal verkeerd. Seedorf zit namelijk al geruime tijd bij Oranje en is door Van Basten al in genade aangenomen. Hij is alleen geen basisspeler.

    Kortom, laat het voetbalnieuws maar aan de echt kenners over. 😛 😉

  2. Seedorf bewijst wel dattie in de basis thuishoort ja! Alleen denk niet dat dat snel gaat gebeuren, aangezien ie ook niet mee naar Azie gaat (omdat hij voor de 4ex papa wordt, trouwens wel frappant; 4x de CL en 4x papa.. Toeval? I think not 😛 ) Dat vind MvB vast niet zo leuk!

  3. Seedorf is gewoon terug van weggeweest (altijd leuk die penalty die hem achtervolgt). MvB moet niet zeiken en hem gewoon opstellen. Een ‘oude rot’ met ervaring in het elftal zou niet verkeerd zijn namelijk, tussen al die broekies… Die goed kunnen voetballen… Maar toch 😀

LAAT EEN REACTIE ACHTER