IJsselmeervogels 6 – Eemdijk 5 (6-0)

Vrijdag 16 november 2018, op de rode zijde van de Westmaat. Eemdijk 5 is op bezoek bij oude bekende IJsselmeervogels 6. Niet alleen die wedstrijd, maar ook de sponsorfoto en een beregezellige derde helft stonden op het programma. Om 19:00 uur ging Eemdijk 5 met trainingspakkensponsor NetFormatie op de foto, gevolgd door een gezapige wedstrijd op een slecht belicht veld. Daarna de derde helft in de (recent verbouwde) kantine van IJsselmeervogels. Het was me het avondje wel.

Vooral als je beseft dat Eemdijk 5 in het begin van de wedstrijd zich kranig weerde, maar helaas deze eerste helft afsloot met 3-0. De tweede helft vielen evenveel doelpunten, waardoor Eemdijk 5 eigenlijk een vrij kansloze wedstrijd speelde. De wedstrijd eindigde in 6-0 voor de rooien, maar dat drukte de pret niet in de derde helft. Bier, onbeperkt kippenvleugels, versgerookte zalm, en een prachtige wedstrijd van Oranje (tegen Frankrijk) op TV. De goals waren snel vergeten. Eemdijk 5 bevestigde het nog eens dit seizoen: nooit meer ’s avonds een wedstrijd spelen…

Geef een antwoord