Potjekak is 8 jaar!

Wat een weelde, wat een vreugde en wat een feest. In het gehele land vieren we vandaag de achtste verjaardag van het entertainmentmedium Potjekak. Waar men vóór 2007 nog uitkeek naar feestdagen als Koninginnedag, zo schieten vandaag de dag de festivals en partytenten uit de grond in het gehele land voor Potjekak. Acht is een prachtig getal. Het staat symbool voor oneindigheid, iets waar we allemaal wel eens van dromen. Maar… zolang er nog internet is en genoeg bezoekers (ja, we posten wel vaker plaatjes van Kate Upton en Sylvie Meis), twijfelen we hier niet aan. Op naar de volgende acht jaar. Achtwerf hoera voor Potjekak: hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera!!!

Oh ja, en natuurlijk een hoeraatje voor “onze” Willempie: hoera!!! Fijne Koningsdag allemaal!!!

Geef een reactie