Voorbeschouwing AS 80 1 – Eemdijk 4 (06-12-2014)

eemdijk4
Voor iedereen die met gespannen billen zit, is er vanavond pakjesavond. Pakjesavond zegt u? Misschien dat wij ook eens onze nieuwe pakjes krijgen! Het lijkt mij daar wel eens tijd voor. Nieuwe pakjes aan, foto maken en in de krant met als boeiende tekst dat we de tegenstander door de nieuwe pakjes met ruime cijfers hebben verslaan. Ruime cijfers kan hoor… AS 80 1 nog nooit van verloren. Daarentegen… ook nog nooit tegen gespeeld.

Eerste is toch wel het eerste. Ze trainen 2x in de week. De toppers van de club ga je denken. Echter AS 80 1 blijkt toch niet allemaal toppers te zijn. Wij staan hoger in de ranglijst met dubbele punten. Maar onderschat deze jongens ook niet, want ze kunnen winnen van teams waar wij dan weer van verliezen.

Gelukkig zijn wij in de ‘winning mood’. Met de training werd al geroepen dat als we de volgende twee wedstrijden winnen, we er drie achter elkaar hebben gewonnen. Dat is nog niet eerder gebeurd dit seizoen. Weet je wat… laten we eerst morgen ook maar winnen. Dan hebben we er twee achter elkaar…. Ook nog niet gebeurd.

Wedstrijd begint om 14:30. Aanvang is om 13:00. Wel op tijd komen, we moeten naar Almere. Opstelling eerste helft staat op de Whatsapp. Mits niet afgemeld, word je gewoon verwacht.

En om toch nog een beetje Sinterklaas gevoel mee te geven zie hieronder. Echter niet iedereen zal dit ervaren.

“Lang gewacht op het moment
het gevoel was goed zoals gepland
ik weet gewoon wat ik moet doen
als ik die bal zie aan mijn schoen”

Geef een reactie