Voorbeschouwing Eemdijk 6 – Roda ’46 7 (28-09-2013)

We moeten weer tegen de koploper. Een zin veel gezegd met de training. Vorige week mochten we optreden tegen een team wat de nummer 1 plek deelde. Zaterdag moeten we tegen een eenzame koploper in onze competitie. Met welgeteld 6 punten uit 2 wedstrijden! Ik heb het natuurlijk over de topper Roda ’46 7. >>

Ik ken ze helemaal niet dit 7e team van Roda. Het team is op het laatste moment erbij gekomen omdat het Spakenburgse team een escape gebruikte. En googleen naar dit team geeft ook geen hits. Het 6e daarentegen kennen we wel. Deze is al een paar jaar een geduchte tegenstander en kunnen we maar moeilijk van winnen. Qua teamnummer zal het 7e dus ietsje makkelijker moeten zijn. Maar het is uiteindelijk wel de koploper! Aan ons om ze van de troon te stoten.

12:30 begint de wedstrijd. Aanvang is om 11:30. Opstelling is bekend. En laat alsjeblieft dit keer wel een scheidsrechter geregeld zijn.

Geef een reactie