FTDWorld alternatieven

Sinds enkele dagen is ’s Neerlands bekendste nieuwsgroep-website offline. De mensen achter FTDWorld hebben een andere uitdaging gevonden en zijn er mee gestopt. Waar halen we dan onze films, muziek, games en andere digitale tijdverdrijven vandaan? Potjekak heeft enkele alternatieven voor je gevonden. Check!

Edit 14-03-2016: het lijkt gedaan met DUT Planet. De site kampt met problemen, en krijgen momenteel geen nieuwe posts meer binnen. Hieronder nog wat alternatieven. De link blijft staan, mocht er nog verandering in komen.

Edit 20-03-2016: DUT Planet gaat verder onder de noemer DUT Online. Houd die site in de gaten!

DUT Planet: aangeraden door de mensen van FTDWorld;
NZBServer: Een soort FTD, gemaakt met Spotweb;
NZB Movie seeker: mooie overzichtelijke site voor alleen films;
NZBStars: Een soort FTD, gemaakt met Spotweb. Helaas heeft deze site reclame pop-ups.
DUT Online: Van de moderators van DUT Planet. Binnen enkele weken online.

Geef een reactie