Voorbeschouwing Eemdijk 6 – SVP 6 (14-09-2013)

Zaterdag is het dan zover! De competitie gaat van start. In de voorbereiding wist Eemdijk 6 nog niet te verliezen, maar uiteraard staan dit soort wedstrijden helemaal los van de strijd in de competitie. De druk is minder groot en de teams moeten in de aanloop van de competitie altijd even inkomen, hoewel Eemdijk 6 elke woensdag (en soms zelfs zaterdag) nog een balletje trapte. We gaan het zien. De strijd wordt geopend met een wedstrijd tegen SVP 6. >>


SVP (S.V. Panter, red.) kennen we natuurlijk allemaal nog van het vorige seizoen. Het derde team wist aardig tegenstand te bieden in de eerste wedstrijd (4-3 winst voor Eemdijk 6), hoewel de tweede ontmoeting een zogenoemde aanfluiting was (1-5 winst voor Eemdijk 6). Eemdijk 6 was in ieder geval het betere team, zowel thuis op De Vinken als in Veenendaal.

Enfin, dat was het derde team. Het zesde team staat voor aanstaande zaterdag op het programma. In theorie heeft een zesde team mindere papieren dan het derde, maar dat moet uiteraard nog blijken zaterdag. De mannen uit Veenendaal komen op bezoek in Bunschoten. Met een selectie van 21 man, volgens de officiële website van SVP, mogen zij het opnemen tegen Eemdijk 6. Overige informatie is helaas niet te vinden, behalve een teamfoto en een besloten Facebook pagina, dus het is weer afwachten geblazen.

De wedstrijd begint om 12:30 uur, dus een uurtje eerder aanwezig op De Vinken is gewenst. De opstelling circuleert op de Whatsapp, wat overigens niet veel nieuws biedt. Never change a winning team, right?

Afgelopen dinsdag was in de kantine van V.V. Eemdijk een overleg tussen alle leiders en het bestuur. Daarin heeft de Webmaster van V.V. Eemdijk gevraagd na de wedstrijden alle doelpunten(makers) door te geven. Wij als verslagenmakers proberen dit voor onze rekening te nemen, evenals de verslagen, dus vanuit jullie kant is bij de makkelijke wedstrijden (waar veel gescoord wordt) soms misschien wat hulp benodigd.

Dit was misschien wel het belangrijkste punt op de vergadering, aangezien de rest bekend terrein was (max tot 17:30 uur in de kleedkamer en geen eigen kratten bier meenemen). Blabla…

Zaterdag knallen, en het liefst met je mondje dicht, aangezien dit afgelopen zaterdag tegen Roda ’46 (op een enkel stemoverslaand-Mickey-Mouse-a-la-Japio-geluidje van Dirk na) goed uitpakte!

Geef een reactie