Potjekak is 6 jaar!!!

Wat houdt tegenwoordig nog zes jaar stand? De meeste presidenten van Amerika houden het nog geen vier jaar vol. Ook de politieke partijen weten nog geen twee jaar te regeren. Potjekak daarentegen weet wel hoe het moet. Gisteren, op de kop af, op de verjaardag van “Onze Willem”, mocht Potjekak zijn zesde verjaardag vieren en deed dit met prachtig weer. Een heerlijk warm zonnetje, met hier en daar een verkoelend briesje. Aangezien onze Koningin net als Potjekak weet hoe het moet, en dat al meer dan dertig jaar, vieren we Potjekak vanaf 2014 groots op 27 april! Met vele markten, drukbezochte pleinen, leuke stands, grootse muziekspektakels… en laat dan toevallig onze kersverse Koning Willem-Alexander dan ook zijn verjaardag vieren. Samen met Potjekak luidt hij de feesten op deze heugelijke dag in. Driewerf hoera voor “Onze Willem”… en Potjekak! Op naar de volgende zes jaar!!!

Geef een reactie