Voorbeschouwing Eemdijk 6 – Hercules 7 (27-04-2013)

Met de training had ik nog gezegd dat ik dit seizoen mij niet kan heugen dat we een wedstrijd hadden waar we lekker over het veld konden glieren en glissen. Of het regende juist te veel en werd de wedstrijd afgelast, of alleen maar harde bevroren toendra’s of droge dorre Sahara velden. Waar een sliding een blauwe plek of een wond betekent. Net zoals het mooie wondje op mijn knie die al vier weken constant open is. Maar als ik nu zo naar buiten kijk, zie ik druppels uit de hemel vallen. En mocht het zo zijn dat de wedstrijd doorgaat, is het veld morgen lekker nat en is glieren en glissen toegestaan. En natuurlijk verkeerde balaannames, niet verwachte doorglijden van de bal, uitglijden met aanzetten van sprint etc. En dat allemaal tegen Hercules!! >>

 

Ik weet het nog goed van de vorige keer. Na de wedstrijd liep ik achter WB en Mup aan. En WB foeterde op het feit dat we de wedstrijd hebben weggegeven. En Mup gaf hierop direct een speech met een nog hogere foeterwaarde en schold alles wat vast en los zat. Dat had WB niet verwacht en foeterde a la zelfverdediging er nog eens een schepje bovenop. Het was een lange rit richting de kleedkamer. Richting de kleedkamer waar Japio bijna als vandalist door het leven ging. En dan waren er nog een aantal niet heldere lichten die hun mening als heilige evangelie verkondigden. Eemdijk 6 liet zicht achteraf niet van zijn beste kant zien. Was best flink ‘retarded’ eigenlijk. En dat allemaal door een scheids die de wedstrijd 11 minuten door liet gaan en dan toch nog een late doelpunt om je oren te krijgen, omdat we liever druk gingen zetten in plaats van de pot dicht te gooien. Dat was eigenlijk ook best flink retarded. 

Niet meer doen dus… En ook niet meer doen qua voetballen. Gelukkig doen we dat niet meer sinds we gecoached worden. Wat dat betreft lijkt het alsof we echt volwassen worden. We zien het morgen weer tegen Hercules 7. Die samen met GVVV een 2e plek delen. Weer een toppertje dus. Lekker glieren en glissen en knallen morgen. 

Wedstrijd begint om 12:30. Aanvang uurtje eerder wat betekent dat je echt rond 11:30 verwacht wordt en niet om 12:00. Opstelling komt in de whatsapp. Tot morgen!

Geef een reactie