Eemdijk 6 sollicitatie voor seizoen 2013/2014

Gisterenavond controleerde ik onze Potjekak / Eemdijk 6 mailbox, die wekelijks is overladen met mailtjes over Casino’s en blauwe pillen. Tussen deze mail was er één opvallend mailtje te vinden. Het mailtje begon als volgt: “Beste Eemdijk 6, in de bijlage vindt u mijn open sollicitatie”, gevolgd door een naam en telefoonnummer. Ik open de bijlage en vind daar een keurig nette brief in pdf formaat. Net als bij foto’s van Kate Upton en de gameplay filmpjes van Battlefield 4, kan ik ook hier niet een glimlach onderdrukken. De brief kan ik jullie niet onthouden en dus wil ik deze met jullie delen. Lees verder. >>

 

Voetbalvereniging Eemdijk
T.a.v. Eemdijk 6
De Kronkels 12
3752 LM BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

Martin Smith
Colijnstraat 50
3752 AS BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

Bunschoten-Spakenburg, 28 maart 2013

Betreft: Open sollicitatie

Geachte Eemdijk 6’ers,

Na het vele jaren volgen van het team wat nu Eemdijk 6 is, ben ik zo enthousiast geworden dat ik via deze open sollicitatie graag onderdeel wil gaan uit maken van dit bijzondere geheel vanaf het seizoen 2013/2014.
Wat mij vooral aanspreekt bij Eemdijk 6 is de sfeer welke open, informeel en daar waar nodig hiërarchisch is.

Ik ben zelf een trapvaste linksbenige verdedigende middenvelder die het teambelang hoog in het vaandel heeft staan. Ik draag graag bij aan vooruitgang door middel van mijn coaching en spelinzicht. Deze vaardigheden heb ik op basis van ervaring bij mijn huidige club IJsselmeervogels opgedaan.

Naast deze competenties lever ik standaard de van mijzelf gevraagde werklust.
Werklust is voor mij namelijk de basis van elk zelfrespecterende voetballer.
Verder ben ik altijd bereid om een uurtje of twee langer te blijven als dat van mij wordt gevraagd. De zogenoemde 9 tot 5 mentaliteit is mij dan ook totaal vreemd.

Zonder enige arrogantie kan ik zeggen dat ik voor meerdere functies binnen Eemdijk 6 geschikt ben.
Ik vind mijzelf het meest geschikt voor de functies van linker- en verdedigende middenvelder. Dit op basis van de eerder genoemde vaardigheden.
In mindere mate ben ik geschikt voor de functies van aanvallende middenvelder en linksachter.

In het belang van Eemdijk 6 en als het moment daarom vraagt, ben ik ook zeker bereid om de functie van assistent-scheidsrechter op mij te nemen. Dit alles is noodzakelijk om met Eemdijk 6 naar het hoogst haalbare te kunnen streven.

Verder ben ik “buiten het veld” een makkelijk persoon in de omgang. Ik ben open, eerlijk, sociaal en kan goed luisteren. En wanneer er naar mijn mening gevraagd wordt, zal ik ook niet schromen om deze te geven.

Ik zou het een enorme eer vinden om uitgenodigd te worden voor een gesprek om te midden van alle Eemdijk 6’ers mijn keuze voor Eemdijk 6 en de inhoud van deze brief verder toe te lichten.
Mocht er een mogelijkheid zijn om op een nader te bepalen datum een stage te volgen, om u te overtuigen, ben ik daartoe ook zeker bereid.

Met respectvolle groet,

Martin Smith
Linkshalf IJsselmeervogels 3
-e-mailadres-
-telefoonnummer-

Geef een reactie