Voorbeschouwing Eemdijk 6 – Spakenburg 7 (30-03-13)

Waar op tweede Paasdag een bij Eemdijk een gezellige veiling wordt gehouden met daarbij een gezellig tikken wedstrijd Oud Eemdijk tegen Oud Spakenburg. Zo zal morgen, zaterdag, een misschien gezellig tikken uitdelen wedstrijd plaatsvinden. Alleen dan met Iets Minder Oud Eemdijk 6 tegen Jonge Gastjes Spakenburg 7. >>

Het mag gezegd worden. Verliezen van Spakenburg is een zuur begrip. We hebben het al 3 keer meegemaakt en we weten het nou alwel. Dus laten we alsjeblieft morgen niet weer verliezen. Alhoewel… als Spakenburg morgen wint, heeft het meer kans voor de titel. Het zijn ook weer mannetjes die we het ook wel gunnen. Maar om nou weer te verliezen?? Beter zij kampioen dan een stelletje vreemden toch? Je hoort het al… mijn geweten heeft het moeilijk.

Spakenburg 7 mag dan op een 3e plek staan, maar qua verliespunten staat het bovenaan. Ze hebben maar slechts 9 wedstrijden gespeeld. GVVV 5 daarentegen staat nummer 1, heeft 12 wedstrijden gespeeld en staan 7 punten boven Spakenburg. De blauwe zullen dus sowieso de 3 wedstrijden moeten inhalen en daar het maximale uit halen om GVVV 5 van de troon af te stoten. Wat een druk zullen de blauwe hebben… en dan zitten ze ook nog in een neerwaartse spiraal moment!! (Afgelopen zaterdag hun eerste verliespartij red.

Samengevat: Wij staan heerlijk op een 5e plek die het iedereen prima lastig kan maken, no stress.. Spakenburg moet winnen, stresss. Wij ontvangen sowieso ook nog GVVV 5 en Hercules 7 thuis (nummer 2) stress… Iedereen heeft stress behalve wij!

Wat er morgen dus kan gebeuren; wij winnen, hebben we eens niet verloren! = win. Gelijkspel, hebben we ook niet verloren, maar ook niet de kampioenskansen van Spakenburg om zeep geholpen. = win. Of we verliezen en schudden we de blauwen de hand en mogen ze kampioen worden, krijgen we een kratje bier van hun. = win. Win-Win-Win situatie!!! Ik heb er zin in!

Wedstrijd begint om 13:30. Aanvang is om 12:30 scherp! Opstelling is bekend.

“En wanneer de stilheid van de zaterdag verworpen wordt door strijdkreten. Zal de groene ijzeren snelheidskoets de honden van het blauwe bloed opzij doen zetten. Ik schat een 3-1 ofzo.”

Vrij vertaald uit de dagboeken van Nostradamus. Hoofdstuk 31, vers 22.

 

Geef een reactie