Voorbeschouwing Eemdijk 6 – CJVV 8 (16-03-2013)

Zo.. de mojito’s zijn op en mijn gat is terug uit Praag. Kennelijk niets gemist, want de derby op de Vinken is niet doorgegaan. Op naar de volgende wedstrijd. En nu maar hopen dat de wedstrijd dit maal doorgaat. Dit seizoen verloopt immers vreemd. We mogen niet voetballen op dagen waarvan we denken dat het prima kan op het veld. En we moeten voetballen op velden die de vele voetbalgeweld meldingen hebben gecreëerd. Vooral laatst tegen CJVV op een bevroren veld. Mooi bruggetje btw.. zaterdag mogen we weer tegen CJVV. >>

 
CJVV 8 lijkt onze directe concurrent voor de 5e plaats. Plaats 4 en 7 staan minstens 4 punten weg. Dus ja hoor… het gaat nu ergens om! Met een gelijkspelletje vorige keer hadden we wel meer kansen dan CJVV, maar zij waren vervolgens effectiever. We zullen dit keer scherper moeten zijn om de 3 punten thuis te kunnen houden en om de 5e plaats te behouden! Jaja… het gaat nu ergens om!

En ik heb weer chocolaatjes voor in de rust! Tot dan.

Aanvang wedstrijd: 12:30 uur.
Verzamelen: 11:30 uur.
Waar: Sportpark De Vinken, bij V.V. Eemdijk.

Geef een reactie