Kick-Ass 2 (2013) Trailer

De eerste trailer van Kick-Ass 2 is uit. Waar Nicolas Cage in deel een van de hoofdrollen vertolkte, staat Jim Carrey in dit tweede deel aan ’t roer. Uiteraard weer met dezelfde Hit-Girl. Hit-Girl en (de nieuwe) Kick-Ass proberen een normaal leven te leiden als de tieners Mindy en Dave. Met de diploma-uitreiking om de hoek besluit Dave samen met Mindy het eerste superheldenteam ter wereld op te richten. Wanneer Mindy betrapt wordt wanneer ze wil wegglippen om Hit-Girl te worden moet ze stoppen – en de afschrikwekkende wereld van gemene meisjes op de middelbare school alleen confronteren. Dave sluit zich hierop aan bij Justice Forever, een groep gemaskerde kruisvaarders onder leiding van de ex-maffioso Kolonel Stars and Stripes. Uiteraard komt Hit-Girl ook om de hoek kijken. Check de trailer. >>


[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EcYpV6DOXIg]

Geef een reactie