Voorbeschouwing Eemnes 5 – Eemdijk 6 (15-09-2012)

alt

Vanaf morgen wordt het elke week weer afvragen of de wedstrijd doorgaat. Het weer wordt er niet beter op, dus we zijn volledig afhankelijk van wat Pietje voorspelt. Volgens het wereldwijde web blijft het morgen overal droog en breekt zelfs de zon hier en daar door. Een prachtige voorspelling voor onze eerste competitiewedstrijd. Eemnes 5 is onze allereerste tegenstander dit seizoen. Wat mogen we van ze verwachten? >>

Op internet kan ik weinig vinden over Eemnes 5. Op de website van Eemnes zelf staat ook geen informatie over dit team, dus sla ik d Social Media er maar op na. En warempel, op Facebook vind ik een besloten groep. Ik kan hier geen berichten lezen, maar zie wel de leden in deze groep. Jonkies. We mogen ballen tegen jonge jongens. De verwachting is dat deze mannen een conditie en een snelheid hebben als een puma. Dus waar wij op moeten focussen is het fysieke aspect en ons karakter. Doorbijten, tot aan het tandvlees…

Maar misschien zitten we er naast en rollen we ze op, omdat deze mannen alleen maar hebben gezopen in de vakantie en dit hun eerste wedstrijd is. We gaan het morgen zien vanaf 14:30 uur. Veramelen bij Eemdijk om 13:00 uur.

De opstelling is als volgt:

alt

Geef een reactie