The Raid: Redemption (2011) Trailer

alt

Deze film dateert van 2011 en is al op het net te verkrijgen in 720p HD kwaliteit, maar komt in Nederland pas op 5 juli in de bioscopen. Hoogstwaarschijnlijk niet in de grote theaters, maar in de kleine, bescheiden bioscoopjes ergens in Utrecht of Amsterdam. Enfin, deze film moet je zien op groot beeld met superieur geluid. The Raid: Redemption is een heus Aziatisch aktiespektakel over een SWAT-team dat vast komt te zitten in een appartementencomplex, dat tot de nok toe vol zit met bewapende drugsdealers en moordenaars. Een shitload aan martial arts en keiharde actie. De actie spat in de trailer al van het scherm en op Imdb en Rotten Tomatoes krijgt de film zeer goede recensies! >>

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6f6f_kfp1Z8]

Geef een reactie