EK 2012 Pool Tussenstand 10-06-2012

alt

We zijn ondertussen al twee dagen en vier wedstrijden verder in deze strijd om het Europese Kampioenschap, en zijn al enkele verrassingen tegengekomen. Rusland, onder leiding van Dick Advocaat, slacht Tsjechië af met 4-1 en de openingswedstrijd tussen Polen en Griekenland was wederom een saaie 1-1, waar Polen op basis van de eerste helft Griekenland met de grond gelijk had moeten maken. Gisteren mocht het Nederlands Elftal aantreden tegen Denemarken en leverde hier de drie zeer belangrijke punten in. Oranje miste een shitload aan kansen en zag een van de twee kansen die Denemarken kreeg verzilverd worden. Duitsland deed het iets beter tegen Christiano Portugaldo en mocht door een kopbal van Mario Gomez de koppositie delen met de Denen. De top drie in de Voetbal Pool doet het ook niet slecht. Ondanks het feit dat je na deze paar wedstrijden nog weinig kan zeggen over de (ter)echte winnaars van deze Pool, kunnen we al wel melden wie momenteel de beste gokkers zijn. >>

Hieronder de top 3:

Positie Deelnemer Punten Voorspellingen Jokers
1 AzAri 15 4 1
2 Edje 14 4 1
3 Mup 12 4 1

Op de vierde plaats staat Hip, met eveneens 12 punten, maar heeft als voordeel dat hij de Joker nog niet kwijt is. Er kan dus nog van alles gebeuren! Voor de volledige lijst, check het menu item EK 2012 Pool Voorspellingen Stand.

Geef een reactie