Django Unchained (2012) Trailer

alt

Meester regisseur Quentin Tarantino is weer terug! Na zijn geweldige hits als Inglourious Basterds en de Kill Bill films, trekt hij wederom de stoute schoenen aan. Hij gaat wat verder terug in de tijd, richting het Wilde Westen. Ook deze keer doet de geweldige Duitser uit de ‘Basterds’ film, Christoph Waltz, weer mee, dus dat belooft weer een spektakel te worden. Jamie Foxx speelt de hoofdrolspeler Django, die als slaaf bevrijd wordt door premiejager Dr. King Schultz (Waltz).¬†Schultz leert hem de kneepjes van het vak en samen innen ze zo de premies.¬†Django besluit zijn eigen weg in te¬†slaan en gaat op zoek naar zijn vrouw Broomhilda. Zij blijkt echter slaaf te zijn van badguy Calvin Candi¬†(Leonardo DiCaprio), waardoor deze ‘hunt’ moeilijker blijkt dan gedacht. Quentin Tarantino mag wel tot een van de grootheden onder de regisseurs genoemd worden en levert ook hier vast weer een meesterwerk af. De film komt eind dit jaar (december) in de VS in de bioscopen. Check alvast de trailer van Django Unchained. >>

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=rC8VJ9aeB_g]

Geef een reactie