Game of Thrones S02E09 – Blackwater

Game of Thrones S02E09 – Blackwater

9
0

alt

De eennalaatste aflevering alweer van dit seizoen. Dit tweede seizoen van Game of Thrones loopt ook al ten einde. Maar nog voordat we weer bijna een jaar moeten wachten op de avonturen van o.a. de Lannisters, Kaleeshi, Baratheons en de Starks, mogen we eerst nog even genieten van deze actievolle aflevering, genaamd “Blackwater”. Veel actie en veel strijd wordt er geleverd a la Lord of the Rings. Check het snel! >>

Hieronder de downloadlinks:
Torrent DivX
Torrent HD 720p
NZB DivX
NZB HD 720p

GEEN REACTIES

 1. Geen onzin B&B. Ik vertel slechts feitjes. Stiekem laat ik nog wat van mijn verwachtingen vallen ook… dus je frustratie van je matige spelende landgenoten inclusief eigen gebrek aan voorspellend inzicht svp niet op mij af reageren.

  De poule is net begonnen hoor, de weg is nog lang. Niet nu al opgeven. Jullie lijken mij wel bij het 7e dit jaar.

 2. [quote]De poule is net begonnen hoor, de weg is nog lang. Niet nu al opgeven. Jullie lijken mij wel bij het 7e dit jaar.[/quote]

  Lekker zeiken is best leuk Hip. Ik begin nou eindelijk te begrijpen waarom het gros van ons team altijd doen alsof hun onderbroek te diep naar binnen getrokken is.

 3. [quote name=’WB’]Morgenochtend wederom een tussenstandje, mensen. Wie weet op welke plek Hipje dan staat. :-)[/quote]
  Naarmate de match in de buurt komt geef ik de Engelsen meer kans dan vooraf zelf ingeschat.

  Als je woensdag komt Bort vertel ik je mijn tactiek. Ik heb de clue deels ontdekt, maar meestens is het gewoon geluk hebben hoor. Als Torres ter Haar hem maakt wint Spanje gewoon. Laat mij ook effe in de waan 😆

LAAT EEN REACTIE ACHTER