Voorbeschouwing Seniorentoernooi 2012

alt

Misschien wel de laatste keer dat we onder de noemer Eemdijk 7 voetballen. Volgend seizoen zijn we wellicht het vijfde… of het zesde. Maar vandaag mogen we eerst nog strijden tegen het huidige vijfde. IJsselmeervogels 3 en Jonathan 4 komen ook nog even om de hoek kijken. Dat belooft een gezellige en sportieve middag te worden op het Seniorentoernooi 2012 bij V.V. Eemdijk op sportpark De Vinken. >>

Om 12:45 uur trapt Eemdijk 7’s eerste af tegen Eemdijk 5. Eemdijk 5 is al enkele weken / maanden niet op oorlogssterkte en eindigt dit seizoen ergens onderaan in de competitie. Zij degraderen “vrijwillig” naar de vijfde klasse. Eemdijk 7 is afkomstig uit de vijfde klasse en speelt ook al een tijdje niet op zijn sterkste niveau. Helaas. Dus dit belooft nog een leuke wedstrijd te worden, met grote kansen op de winst voor beide teams.

Om 13:35 uur mag het Zevende aantreden tegen Jonathan 4. Het vijfde van Jonathan was de laatste ont moeting niet opgewassen tegen Eemdijk 7. De einduitslag werd 6-1 voor de Groenen. Maar het vierde kennen we niet. Hoogstwaarschijnlijk een beter team, met meer potentie en misschien wel een hogere klasse. We zien het deze middag.

Om 14:25 uur is de klapper van de middag. Klapper in de zin van “we worden helemaal ingeklapt”. IJsselmeervogels 3 staat dan op het programma. Dit team komt uit in de 2e klasse… Zegt genoeg lijkt mij. Daarentegen wel een keer leuk om tegenĀ dit team, met Potjekak’s trouwe bezoeker en FC RidĆ­CULO’s veteraan MJ, te spelen. Een vooruitzicht waarin we de pot dicht moeten gooien om de doelpuntenrgen in te perken. Gaat het Eemdijk 7 lukken?

Komt allen dit spektakel aanschouwen… Oh ja, er is bier, dus nu kun je bijna niet meer weigeren.

Geef een reactie