Eemdijk 7 – Zwaluwen Utrecht ’11 2 (0-3)

alt

Over de wedstrijd van afgelopen zaterdag, de belangrijkste van het seizoen welteverstaan, moeten geen woorden meer vuil gemaakt worden. Het is gedaan, gebeurd en geschied. Er valt niets meer aan te doen en alle hoop is vervlogen. Eemdijk 7 gaat “naar huis” met niets. Tweede plaats, first loser. Helaas, helaas, maar toch een prestatie an sich! Laten we dat niet vergeten! Het eerste jaar in de vijfde klasse en al gelijk meedraaien om het kampioenschap. Wie had dat voor mogelijk gehouden aan het begin van het seizoen? Je weet wel, die periode van deze competitie dat we nog lekker onwetend voetbalden… en dus de wedstrijden met mooie cijfers wonnen. Ach, toch kende afgelopen zaterdag toch nog enkele mooie momenten. Drie hoogtepunten welteverstaan. >>

1) Het begin van een prachtige zomer, met een gevoelstemperatuur van zo’n 25 graden. Heerlijk!
2) H.W.D. had sinds een heeeele tijd weer een schietkans op doel!
3) Floep kondigde zijn afscheid aan… Met een krat bier! Helaas dat we wederom een speler vaarwel gaan zeggen, maar zo’n traktatie is altijd lekker.

Eemdijk 7 verloor de wedstrijd van Zwaluwen Utrecht ’11 2 met een beschamende 0-3. Een tweede team in de vijfde klasse. Zij gaan nu promoveren naar de vierde klasse en Eemdijk 7…. blijft gewoon lekker in de vijfde klasse. Maar met een andere tenaamstelling. Worden we Eemdijk 6? Worden we Eemdijk 5? Allemaal een lettergreep minder, dus dat klinkt allemaal stukken lekkerder tijdens de zangsessies de derde helft.

Om nog even terug te komen op de wedstrijd.Opvallend was het spel van de personen die wèl een potje bier op hadden op het Zuidwal feest (o.a. Mouse, bORt en Marty). Het was er niet af te zien in ieder geval. De laatstgenoemde werd door velen zelfs uitgeroepen tot man of the match. Proficiat, Marty! Het doet je goed dat je weer regelmatig komt trainen ;-)

Enfin, aanstaande zaterdag gaan we eindelijk weer lekker voetballen, met prachtig weer in het vooruitzicht. Lekker ballen tijdens het Seniorentoernooi van V.V. Eemdijk. Altijd een gezellig evenement, met na afloop een BBQ’tje. Op naar volgend seizoen, waar drastisch iets moet veranderen aan het gedrag van enkele spelers. De personen weten zelf wel wie ze zijn. Degenen met dat afgescheurde stuk ducktape op hun mond…

Go Eemdijk 7… 5… of 6…

Geef een reactie