Voorbeschouwing Eemdijk 7 – Zwaluwen Utrecht ’11 2 (19-05-2012)

alt

Al een jaar lang schreeuwen wij dat “Eemdijk 7” niet zo lekker klinkt in de zangsessies onder de douche of in de kantine. Het woord Zeven heeft een lettergreep teveel. Zes of Vijf klinkt beter, dus dat betekent dat de huidige formatie van Eemdijk 7 flink zijn best moet doen om hogerop te komen. Dat betekent dus automatisch dat we aanstaande zaterdag de drie punten op sportpark De Vinken moeten houden. Zwaluwen Utrecht ’11 2, het team dat er momenteel beter voor staat dan Eemdijk 7, heeft het allemaal in handen, dus die barrière moet doorbroken worden! De strijd der titanen! >>

 Om half 1 start de wedstrijd in het oh zo mooie vissersdorpje Bunschoten-Spakenburg. De strijd om het kampioenschap wordt gespeeld. Wint Eemdijk 7, krijgt Zwaluwen Utrecht het moeilijk om nog wat te kunnen regelen bij de KNVB (zij missen nog een wedstrijd bij en tegen Cobu Boys 6). Wint Zwaluwen Utrecht, is het gedaan met Eemdijk 7… dit seizoen. Dan mogen we de Utrechters uitzwaaien met hun koffer met drie punten.

Uiteraard laat Eemdijk 7 dit niet maar over zijn kant gaan en gaan we graag het duel aan om het de Zwaluwen zo moeilijk mogelijk te maken. Er is namelijk nog een appeltje te schillen met deze beste mannen, om twee redenen:
1) De uitwedstrijd die eindigde in gelijkspel door het overacteren en dreigen van hun plaatselijke vlagger;
2) De wedstrijd tegen Edo is nooit gespeeld, waardoor er zomaar drie punten zijn opgeschreven.

Wij Hollanders noemen dit competitievervalsing. Ditzelfde geldt voor de wedstrijd tegen Cobu Boys 6, welke nog ingehaald dient te worden, maar zij pas willen plannen als Eemdijk 7 de wedstrijd morgen overheerst. Ben reuze benieuwd of de KNVB meedoet met deze Charlatan praktijken.

Enfin, morgen is in ieder geval de klapper van deze competitie. Stelt Zwaluwen hun eerste team op? Durven ze het aan met hun tweede team? Gaat Eemdijk 7 er vandoor met drie punten? We gaan het morgenmiddag op sportpark De Vinken zien vanaf 12:30 uur (verzamelen om 11:30 uur, geen minuut later!). Eén ding is zeker: Eemdijk 7 gaat barsten, buugen, spuugen en deurdongdere! Strijden tot het erbij neervalt, aangezien we daarna een heuse zomerstop en dus herstelperiode hebben van enkele maanden.

Eemdijk, geef alles en laat je niet intimideren en uit het veld slaan door een tweede team… dat uitkomt in de vijfde klasse… Opstelling volgt nog door iemand die zich geroepen voelt. Dus vanavond rustig aan doen op de Zuidwal. Niet teveel (lees: NIET!) feesten!

Geef een reactie