V.V. Eemdijk Seniorentoernooi 2012

alt

Zaterdag 26 mei is het weer zover, dan mogen we weer genieten op de velden van V.V. Eemdijk van het Seniorentoernooi. Net als elk jaar organiseert voetbalvereniging Eemdijk een toernooi waar de senioren onderling strijden voor de beker… maar belangrijker nog: de eer! Uiteraard onder het genot van een afsluitend biertje en BBQ’tje. Ook dit jaar treedt de Spakenburgse band Gravel weer op, dus een feestje kan gebouwd worden met de superhits “Nobody’s Wife en Stil in Mij”… Tenzij ze dit jaar een nieuw repertoire hebben. Enfin, lees verder voor de officiële uitnodiging (let niet op de kleine foutjes, zoals het genoemde seizoen “2011/2011”). >>

Het seizoen 2011/2011 zit er bijna op en zodoende nadert zaterdag 26 mei 2012 snel. Zoals jullie weten wordt er op die dag op sportpark “De Vinken” te Bunschoten Spakenburg voor de vierde keer een voetbaltoernooi georganiseerd voor senioren.
 
De gastheren van het toernooi: Eemdijk 3, 5, 6, 7, 8 en 9 zijn erg verheugd om de teams die hun deelname hebben toegezegd te mogen ontvangen. Nieuwland 2, Spakenburg 7, IJsselmeervogels 3 & 5, Jonathan 4 en de zaalselectie van Sparta Nijkerk heeft al aangegeven aanwezig te zijn. We hopen dat Candia ’66 3 en Cobu Boys 4 ook van de partij zijn.
 
De teams zullen worden ingedeeld in poules waarbij gelet zal worden op de onderlinge krachtsverhoudingen. De zogenaamde teams uit de A categorie vormen een poule van 5 en de overige teams, de B categorie, vormen 2 poules van 5. Aan het eind van de dag volgt een finaleronde tussen de nummers 1 en 2 van de poules.
 
Het sportpark is vanaf 9:00 uur geopend en de eerste wedstrijden zullen om 10.00 uur aanvangen, de finalerondes beginnen vanaf 15.00 uur. De prijsuitreiking volgt na de laatste wedstrijd rond 16.00 uur.
 
Na afloop van de wedstrijden zal GRAVEL een optreden verzorgen. Deze band, die al jaren publiekstrekker is op de Zuidwal en het Oranje Rugbyfeest, zal het dak er af laten knallen, alle teams kunnen dan ook van zich laten spreken in de befaamde 3de helft.
 
Zoals we al hebben aangekondigd zal er aan het einde van de middag een uitgebreid warm en koud buffet worden uitgestald. De kosten bedragen € 10,- p.p.
 
Iedereen zal begrijpen dat we voortijdig moeten aangeven hoeveel deelnemers er zullen zijn voor het buffet. Daarom verzoeken we alle contactpersonen per elftal op te geven hoeveel personen er blijven mee-eten.  Doe dit snel en voor 22 mei.
 
Ook willen we ieder elftal vragen het bedrag voor 25 mei over te maken op rekening nummer 311 431 348 met de omschrijving “ seniorentoernooi”. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat mocht er door een onvoorziene gebeurtenis een team niet aanwezig kan zijn, het bedrag zal worden teruggestort.
 
Het programmaboekje ontvangen jullie in de week voor het toernooi. Alle teams worden verzocht zich 5 min voor aanvang hun wedstrijd op het desbetreffende veld te verzamelen, hou hiermee alvast rekening voor de eerste wedstrijd. Ook willen we ieder team vragen eventueel beschikbare uitshirts mee te nemen.
 
 
Vragen? Opmerkingen? marcokaarsmaker@hotmail.com– 06 24 44 58 08

Geef een reactie