Bukkes – Ming Darp (Spakenburg Kampioen Mix)

alt

Als S.V. Spajkenburg aanhanger kan ik het toch niet laten om toch nog even wat kwijt te moeten over het behaalde kampioenschap van “onze glorie, onze blauwen”! Afgelopen zaterdag behaalden de blauwen het kampioenschap in de Topklasse 2011 / 2012. Een groot feest en een prachtige huldiging volgden op een enerverende wedstrijd in en tegen Katwijk. Katwijk werd met 0-3 verslagen en zo schakelde Spakenburg de directe concurrent Rijnsburgse Boys uit. De “Uien” dropen af van de westmaat met een leeg gevoel, hoewel S.V. Spakenburg een groot feest vierde die avond! Radio M versloeg die middag de wedstrijd en was vol lof over de blauwen. Ter ere van dit kampioenschap hebben de dj’s van Radio M het Spakenburgse lied “Ming Dârp” van de lokale gigant Bukkes gemixt met de hoogtepunten van deze middag. Wie zijn wij om dit niet met jullie te delen? Check! >>

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xK6ubczMRzM]

Geef een reactie