Voorbeschouwing Cobu Boys 6 – Eemdijk 7 (28-04-2012)

alt

En we tellen af. Nog 3 wedstrijden te gaan. En nog 3 teams voor de felbegeerde fantoom schaal. Ondanks dat dit overschaduwd wordt door het verzamelen van plaatjes, levert dit toch veel gesprekstof op. Wie heeft er zoveel punten, kan nog zoveel punten halen en wie heeft het zwaarste programma met diverse voorspellingen erbij. Zelfs hier op Potjekak kunnen we het niet laten om alles in schema te zetten. Het blijft spannend en we kunnen eigenlijk alleen dit per wedstrijd zien. Nog 3 keer. En deze zaterdag tegen een team die in het begin ook een potentiële titelkandidaat was, Cobu Boys. >>

Waar wij nog met 5-4 met moeite thuis van ze wonnen, zo won Spakenburg van ze met 10-0. Het verslag van Spakenburg meldt een heel ander team met een heel
andere instelling. Coby boys die in het begin van het seizoen heel prima meedraaide bovenin, lijkt er nu helemaal klaar mee te zijn. Dit lijkt voordelig voor ons, aangezien we elke punt hard nodig hebben. Maar onderschatten is altijd dodelijk. Voor hetzelfde geld heeft Cobu Boys nog een appeltje met ons te schillen en worden wij overrompeld met een tot over het bot gemotiveerd team.

Duss….. niet teveel zuipen op het rugby feest deze vrijdag! Wedstrijd begint om 12:00 uur. Aanvang is om 10:30 uur. Opstelling doen onze aanvoerders Gerrit of Hip. Als je kunstgrasschoenen hebt, deze meenemen. Er is een kans dat we op kunstgras moeten.
 

Geef een reactie