Potjekak is 5 jaar!!!

alt

Hoera! Potjekak bestaat vijf jaar! Al vijf jaar wordt het wereldwijde web vervuild met onzin, troep en nutteloze informatie, wat elke dag gepost wordt op Potjekak… en we kunnen niet meer zonder! Waar zijn we toch zonder al deze filmpjes, foto's, plaatjes en muziek-, film- en seriedownloads? Al vijf jaar lang weet Potjekak vriend en vijand te vermaken. Wat doe je naast het e-mail checken op het internet? Juist, leuke dingen bekijken en sociaal zijn. Nog voordat FaceBook groot werd in Nederland, nog voordat Hyves de dagelijkse sleur doorbrak, was daar Potjekak. Potjekak brengt je terug naar de roots, naar waar het allemaal begon: de lol. Gewoon even helemaal afgesloten van de buitenwereld. Niet jezelf keer op keer bewijzen. Niet elke keer laten zien hoe leuk je de foto van je vriend of vriendin vindt, hoewel dat soort foto's je strot uit komen. Potjekak is af en toe net een huwelijk. In dit geval dus een Houten huwelijk. Getrouwd zijn, niet meer zonder elkaar kunnen. Verbondenheid. Kunnen laten en doen wat je wilt, zonder jezelf te schamen. En dat al vijf jaar. Even loskomen van de grond, om daarna door de dagelijkse sleur weer met beide benen op de grond gezet te worden. Tja… Kunnen we nog zonder deze online belevenissen? Potjekak! Op naar de volgende vijf jaar!

Geef een reactie