Voorbeschouwing Eemdijk 7 – Roda ’46 6 (10/03/12)

alt Nadat het verslag zo plotseling en snel gemaakt is, kan natuurlijk de voorbeschouwing het ook niet laten om netjes op tijd te zijn. Het was weliswaar een verslag van een verliespartij, maar dan juist… keurig en op tijd ingeleverd. Het verwerkingsproces kan dan eerder plaatsvinden om de wedstrijd te vergeten. En nu? Nu kunnen we weer met alle neuzen dezelfde kant op wijzen. We moeten immers vooruit blijven denken. En alhoewel er onlangs flinke maartse buien woeden over de velden, zegt buienradar dat de aankomende paar dagen het droog zal zijn. Grote kans op een wedstrijd dus. En niet zomaar een wedstrijd. Zoals vorige week al gemeld, zitten we nu in een reeks zware wedstrijden. En deze zaterdag onze angstgegner Roda ’46.>>

Dit seizoen twee keer uit tegen Roda, twee keer verloren. De eerste keer met de beker kozen we er min of meer voor om verliezend het duel uit te gaan. De tweede keer met de competitie hadden we een verkeerde tactiek gekozen. Tenminste dat zeggen we. Roda kan natuurlijk ook het typische team zijn waar wij gewoon kansloos tegen zijn. Voor ons de taak om zaterdag het tegendeel te bewijzen. Roda is wel een raar teampje… ze winnen van Cobuboys en Zwaluwen… maar ze kunnen ook verliezen van VVZ die bijna onderaan staat. Wat we wel weten is dat Roda een fysiek sterk en snel team is dus hierbij de tip om vooraf flink veel HWD’s favoriete muziek te luisteren. Behalve Japio natuurlijk… die kan daarna geen bal in het doel krijgen. Aanvang is om 11:30. Wedstrijd begint om 12:30. Opstelling wordt 1 dezer dagen verzonnen en/of hieronder gemeld.

Geef een reactie