Potjekak EK 2012 Voetbal Pool Uitleg

alt

Misschien zijn we er erg vroeg bij dit jaar, maar dat is meer om alles zo vroeg mogelijk helderĀ te hebben voor een ieder. Als er vragen of opmerkingen zijn, kan dit ruim op tijd gemeld en beantwoord worden. Potjekak is een Voetbal Pool gestart voor aankomend EK. Net als twee jaar geleden kun je je inschrijven voor dit fantastische,Ā spannende evenement. Het inschrijfgeld bedraagt ā‚¬ 10,-. Alle informatie is te vinden in het daarvoor bestemde menu (verrassend genoeg genoemd “EK 2012”). Lees verder voor een korte samenvatting van deĀ spelregels. >>

Via de Pool kunnen de uitslagen ingevuld worden van alle wedstrijden, tot de tijd dat desbetreffende wedstrijd aanvangt. De stand na 90 minuten voetballen wordt gerekend als einduitslag. Varierend van de poules tot aan de finale. Iedereen krijgt evenveel kansen. Heb je niet genoeg kennis, dan is het geluk wel met de dommen en de leken, dus winnen kan altijd!

Buiten het feit om dat je de uitslagen kan invullen, zijn er ook andere mogelijkheden om punten te winnen en te verzamelen. Dit onder de noemer “Bonusvragen”. Deze openĀ bonusvragen worden individueel ingevuld in een Microsoft Excel bestand, welke verstuurd kan worden naar ek2012@potjekak.nl.

De vragen in deze Excel sheet zijn als volgt:

1) Hoeveel goals worden in totaal dit EK gemaakt?
2) Hoeveel goals maakt het Nederlands Elftal dit EK?
3) Hoeveel gele kaarten worden uitgedeeld dit EK?
4) Welke landen gaan door naar de kwartfinale?

Het bestand wordt later toegevoegd, dus houd Potjekak in de gaten.

De goed voorspelde kampioen levert 20 punten op.

Alle informatie is te vinden via het EK 2012 menu. Hieronder de uitleg van de speciale knoppen waaronder de info is te vergaren.

alt

Geef een reactie