Awake S01E01 – Pilot

alt

Potjekak is gek op goeie series. Van Lost tot The Walking Dead. Van Game of Thrones tot Alcatraz en South Park. Voor elk wat wils. Vandaag is de nieuwe serie Awake te downloaden. Enkele weekjes geleden was deze al als testaflevering te verkrijgen, maar gisteren is in de VS de serie in première gegaan. Het verhaal gaat over Detective Michael Britten, die op een dag samen met zijn gezin een ernstig auto-ongeluk krijgt. Vanaf dat moment begint zijn leven zich op mysterieuze wijze af te spelen in twee alternatieve realiteiten. In de ene is zijn vrouw gestorven en heeft zijn zoon het ongeluk overleefd, in de ander heeft zijn vrouw het overleefd en is zijn zoon gestorven. Een spannend verhaal die de nodige cliffhangers om handen heeft. Vanaf nu elke week (zolang de serie op tv is uiteraard) als download te vinden op Potjekak. Check de eerste (pilot) aflevering van “Awake”. >>

Hieronder de downloads:

Torrent DivX
Torrent HD 720p
NZB DivX
NZB HD 720p

Geef een reactie