Voorbeschouwing VSC 6 – Eemdijk 7 (03-03-12)

alt

Spakenburg 7 zegt dat we niet te vroeg moeten juichen voor het kampioenschap en Odysseus zegt dat we als een team voetballen. Het moet niet gekker worden! Want wordt er nog steeds niet vaak genoeg geschreeuwd “zo kun je toch geen team opbouwen?”. En het juichen kunnen we pas wanneer we echt zeker zijn van een kampioenschap. Dat is nog zeker niet het geval met een reeks zware wedstrijden voor de boeg. En deze zaterdag mag VSC 6 met die reeks als eerste beginnen.>>
Ik weet het nog goed, de thuiswedstrijd tegen VSC 6. Met een subliem hakje/knieholte/onderrug/niemand –weet- wat ging de bal met een precisie hopje over de keeper het doel in. De rest waren eigenlijk flutgoals. En deze woorden waren nog niet over de bartafel gerold gisteren of Japio kwam in het verweer. “Niet waar! Mijn doelpunt was niet flut!”. Jaja Japio… jouw typische slidinggoal zoals jij alleen kan maken, was niet flut. Maar mooi was hij ook niet echt. En Wortel had een gratis intikkertje met VSC 6. Ok je moet er wel staan natuurlijk, maar een doelpunten paradijs was het niet. Mup schreeuwt wel vaker niet voor niets “en wanneer gaan we eens nou een mooi doelpunt maken? ”. Goed we hadden gewonnen en daar gaat het uiteindelijk ook om. Een krappe 3-2 werd het toen (met wel mooie doelpunten van VSC). En wie het verslag van toen wilt lezen, hier de link. Onze Bulletcatcher had het toen mooi verwoord en (wel) netjes op tijd ingeleverd. Goed… VSC 6 uit. Het begin van een reeks zware wedstrijden (Roda 46, Spakenburg, De Meern, Zwaluwen  volgen) . Misschien wel de zwaarste? Het zal in ieder geval geen (lelijke) doelpunten paradijs worden als de afgelopen 2 wedstrijden (14/15 goals totaal!). Dus wees verstandig en doe niet te wild deze vrijdag. Ook die 2 heren die van ver moeten komen.J
Wedstrijd begint om 14:30, aanvang om 13:00. Opstelling verzint Hip vast wel. Want dan kan hij een grapje doen.

Geef een reactie