Voorbeschouwing Odysseus 91 5 – Eemdijk 7 (17-12-11)

alt

Een onheil smsje ringelde in de telefoon: “Mannen, zaterdag vroeg op bij Odysseus”. Het was van Captain Hip, die mensen aan het cheffen was. Iedereen ging er namelijk van uit dat de winterstop al zover was. En niemand ging er nog vanuit dat met de inhaaldag deze wedstrijd gepland zou worden. En helemaal niemand ging er vanuit dat we morgen op het veld al om 10:00 s’ochtends moeten beginnen. In onze studentenjaren kwamen we dan net uit de kroeg. En met ons team van deze tijd krijgen we dan de derde helft om 12:00 aan het bier. Dat gaat niet goed! Daar moet je toch niet aan denken! Hoe zou studententeam Odysseus 5 dat toch elke keer doen?!>>
Ikzelf was er niet met de training, maar ik geloof dat er toen al aardig geïnventariseerd werd over hoeveel mensen er morgen zullen zijn. Eemdijk 7 wordt een beetje geplaagd met blessures en dan krijg je nog zo’n ongeplande dag. Odysseus 5 zal er waarschijnlijk ook last van hebben, maar dan is het niet te hopen dat ze bijvoorbeeld mensen van het 1e meekrijgen. Tenslotte doet het 5e van hun in de competitie niet zo heel best en lijkt mij fijner om daar tegen te spelen. Maar goed… eerst maar naar ons kijken. Dit is wat ik zo op het papier heb meegekregen:

Gerrit. Floep.
Azari. Japio. Booka. Bort.
WB. Hip. (?). HWD 
(?)

Ik heb al een absentie gehoord van Mup, Puk en Dirk. Gelukkig heeft onze derde Goalie nEverts al aangegeven dat hij morgen er wel bij kan zijn. Dan missen we nog een 11e speler en een wissel. Misschien dat Bullet er toch bij kan zijn en dat Wortel een krukvrij weekend kan maken. Maar dat lijkt meer utopia dan het zal zijn. Tot die tijd kunnen we gerust meer gastspelers contacten. Misschien mensen van het 2e en/of 3e??? (Van MJ van het 3e krijg ik later op de dag te horen of hij meedoet.)

Mannen succes met het creëren van zin, ik geloof dat dat onze grootste tegenstander wordt. En we zien elkaar morgen om 8:30 (stipt!!) :( en dan beginnen we om 10:00 :(:(

Geef een reactie