Eerste Thomas Memorial – 07 januari 2012

alt
Niet alles wat Potjekak doet is Lang Leve De Lol. Soms staan we ook stil bij de serieuze dingen des levens. Op 7 januari 2012 organiseert IJsselmeervogels een Thomas Memorial. Een nagedachtenis aan Thomas van de Groep. Het jongetje die vorig jaar rond deze tijd van het jaar het leven verliet, in de strijd tegen de allesslopende ziekte kanker. Thomas, misschien wel de grootste held die Nederland gekend heeft, kreeg een prachtige en waardige afscheidswedstrijd op de Westmaat en mocht in een afgeladen wedstrijd voetballen tegen zijn vriendjes en voetbalteam. Thomas stond altijd positief in het leven en heeft dit tot het einde van zijn te zware leven volgehouden. Steun ook de strijd tegen kinderkanker, en kom op 7 januari 2012 kijken naar de wedstrijd IJsselmeervogels tegen Feyenoord…! Check overigens de trailer van deze eerste Thomas Memorial. >>
[vimeo 31848469]

Geef een reactie