Voorbeschouwing Eemdijk 7 – Edo 3 (17-09-2011)

alt

Zoals Hip al vermeldde… Alleen Rikea had een goeie smoes om er niet bij te zijn! Natuurlijk zijn andere smoezen meestal ook geldig. Alleen het is zo flink balen wanneer er nog niet eens de helft van de selectie de training komt doen. Gelukkig was Maarten z’n debuut aan het maken en was de training (gegeven door Bullet en Hip) eens voor de verandering… goed en leerzaam.>>
“Edo 3? Die kunnen jullie makkelijk hebben. We hebben nipt verloren met 0-1. Onterecht.” Aldus een blauwe van Spakenburg 7 met z’n dosis spraakwater op die dus afgelopen zaterdag van de Edo-ers hebben verloren. Maar naar mijn mening zal elk team wat van Spakenburg 7 gaat winnen, maar dan ook net nipt winnen. Want het 7e van Spakenburg is in mijn ogen een zeer goed team met allerlei talenten. Onder andere een Peetjie die ook eens gast sterspeler was bij ons. Dus of we met onze tegenstander van aanstaande zaterdag makkelijk gaan hebben is nog maar de vraag. Vooral wanneer te weinig spelers komen opduiken met de training.

Gisteren dus een heftige discussie gehad met Japio in de kroeg. Japio die mij attendeerde op het feit dat ik meer op Booka z’n drankgebruik moet letten. En ik op Japio vitten dat hij het team bij elkaar moet houden, ook met de training. Dit allemaal met het achtergrond muziek vocaal begeleid door DJ. “Aint no sunshine when she’s gone…” klinkt er voor de derde keer. De karaoke set wordt nogmaals ondergespugd op het moment dat Japio nogmaals opmerkt dat vrijdag Booka en ik niet teveel mogen drinken. “I know I know I know I know I know I know I know I know I know I know I know I know”, zingt DJ zoals alleen hij het kan.

Wedstrijd begint om 12:30 thuis. Aanvang is om 11:30. En laten we wel goed op tijd aanwezig zijn. Want dan wordt de beslissende opstelling gemaakt. Opstelling zie hieronder. alt

Geef een reactie