Voorbeschouwing BFV 2011 Covebo Speelronde 3

Covebo’s nieuwste aanwinst van dit jaar, Hip, laat zijn visie blijken en zijn lichtje schijnen over de wedstrijden van Covebo deze avond. Gaat Covebo door naar de volgende ronde? Wordt het de tussenronde, of dan toch de verliezersronde? Lees zijn analyse! >> Vanavond speelt Covebo haar laatste ronde. Hamvraag is: zijn 3 punten tegen Hermosos (om 20:00 uur, red.) genoeg om als één van de drie beste nummers 4 door te gaan, of zal er tegen B&A boys moeten worden gestunt door minimaal een gelijkspel af te dwingen?

Vooraf de stand in poule C:

 

De Postkamer – 5-12 (+9)

B&A Boys – 5-12 (+7)

Wanna-Have – 5-10 (+9)

Covebo – 5-8 (+5)

Scheidsrechter Tijd – 5-8 (+2)

Hermosos Machos – 5-3

De Visrokers – 5-3

De Schuelerboys – 5-1

Na ons moet B&A tegen de Schuelerboys dus dit wordt voor B&A de sleutelwedstrijd. Maar dat geldt zeker ook voor ons. Willen we ‘gewoon’ op zeker door naar de tussenronde, dan moeten we zelfs winnen. Het wordt smullen geblazen vanaf de eerste minuut vrijdag. Dat geldt voor de hele avond, want om 19.00 uur spelen Wanna-Have en Scheids Tijd tegen elkaar. Ook hier willen beide winnen voor een goede klassering.

 

Hier de stand ervan uitgaande dat de ‘makkies’ worden overwonnen door de top-5:

 

De Postkamer 6-15

B&A Boys 6-15

Covebo 6-11

Scheidsrechter Tijd 6-11

Wanna-Have 5-10

 

De sleutelwedstrijden zijn dus Wanna-Have – Scheids Tijd (19.00 uur); Covebo – B&A Boys (19.15 uur); Postkamer – Wanna-Have (19.30 uur)

 

Ik heb er zin an…

Geef een reactie