BFV Toernooi 2011 Speelronde 3

Het is over, het is gebeurd. FC RidíCULO’s taak op het BFV Toernooi 2011 zit er op. Het waren drie doldwaze avonden, maar met twee hele punten en eindigende als hekkensluiter kom je niet verder op zo’n toernooi, waar het niveau van bepaalde teams belachelijk hoog is. Voordat het zover was, mocht FC RidíCULO nog eenmaal zijn kwaliteiten tonen tegen de nummer 1 en 2 van Poule A, de Diekers en de Kajuit. >>
 
De avond werd geopend door FC RidíCULO en de Diekers om 19:00 uur. Beiden fanatieke teams, maar bij dit soort gelegenheden is er altijd een zwakkere. Met een eindstand van 0-4 waren de RidíCULanen dit helaas. Door alleen maar te verdedigen, weinig tot geen kansen te creëren en enkele persoonlijke foutjes was de overheersing van de Diekers een feit. Daarbijkomend het feit dat deze mannen niet de slechtste voetballers in de poule zijn, zeg maar… Zelfs nieuwkomer Ruud kon het verschil niet brengen en rende de longen uit zijn lijf.

Een halfuur later (9:30 uur) mochten we het nog eens proberen. Nu tegen een even sterk team, de Kajuit. Hier was RidíCULO niet geheel kansloos en was er zelfs een kans op de gelijkmaker, toen de 1-0 al vroeg in de wedstrijd gevallen was. Booka en Ruud hadden beiden een prachtige actie opgezet middels een één-tweetje. Zo was daar de grootste kans van deze wedstrijd. De bal raakte enkele centimeters voor het doel in de kluts. De keeper lag al op de grond, Booka stond wankelend op zijn benen, Ruud lag ook te rollen en enkele spelers van de Kajuit deden ook hun uiterste best om de bal weg te werken. De bal bewoog in verticale richting en wist de lijn niet te halen. Ruud was uiteindelijk de persoon die de bal over de lijn kon drukken met de punt van zijn schoen. Helaas stond daar een verdediger in de lijn en wist de bal weg te werken…

De daaropvolgende minuten werd RidíCULO volledig onderste boven gelopen. Waar Nevers als keeper goede zaken deed deze wedstrijd, zo wist hij tijdens het opbouwen van een actie de bal tot vier maal toe in te leveren bij de tegenstander. Zo vlogen de goals om de oren en droop RidíCULO van het veld af met… 5-0? 6-0? De tel ben ik kwijt…

Misten we MJ, die met zijn gat in het zonovergoten Zuid-Frankrijk zit? Helaas konden “nieuwkomer” Ruud en Floep (die vandaag zijn eerste match speelde van dit toernooi) ook niet het verschil brengen. Volgend jaar weer een kans.

Trouwe fans Bulletcatcher en Hip nog bedankt voor het aanmoedigen, en Bullet nog bedankt voor het vlaggen. Volgend jaar weer? :-)

Geef een reactie